Politika povrata robe i refundacije sredstava

This is a sample page.

Pregled

Naša politika refundacije i povrata traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od Vaše kupovine, ne možemo Vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.

Nekoliko vrsta robe je oslobođeno vraćanja. Kvarljiva roba, poput hrane, cvijeća, novina ili časopisa, ne može se vratiti. Također ne prihvaćamo proizvode koji su intimna ili sanitarna roba, opasni materijali ili zapaljive tekućine ili plinovi.

Dodatni nepovratni artikli:

  • Poklon kartice
  • Softverski proizvodi koji se mogu preuzeti
  • Neki predmeti za zdravlje i ličnu njegu

Da bismo dovršili povrat, potrebna nam je potvrda ili dokaz o kupovini.

Molimo Vas da ne šaljete kupovinu nazad proizvođaću.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo djelomični povrati:

  • Knjiga sa očiglednim znacima upotrebe
  • Otvorena CD, DVD, VHS kaseta, softver, video igra, kaseta ili vinilna ploča
  • Bilo koja stavka koja nije u izvornom stanju, oštećena je ili nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica naše greške.
  • Svaki predmet koji se vrati za više od 30 dana nakon isporuke

Refundacija novca

Nakon što Vaš povrat primimo i pregledamo, poslat ćemo Vam e -poruku s obavijesti da smo primili vaš vraćeni predmet. Također ćemo Vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca. Ako ste odobreni, Vaš povrat novca će biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja, u roku od određenog broja dana.

Refundacija kasni ili nedostaje

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovo provjerite bankovni račun.

Zatim se obratite izdavaču kreditne kartice. Može proći neko vrijeme prije nego što će vaš povrat novca biti službeno objavljen.

Zatim se obratite svojoj banci. Često postoji vrijeme za obradu prije nego što se vrati povrat novca.

Ako ste sve ovo učinili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na {email address}.

 

Rasprodaja artikala

Mogu se refundirati samo artikli redovne cijene. Prodajni artikli se ne mogu vratiti.

Razmjene

Zamjenjujemo samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako trebate zamijeniti istu stavku, pošaljite nam e -poruku na adresu {email address} i pošaljite svoju stavku na adresu: {physical address}.

Pokloni

Ako je artikl označen kao poklon kada ste ga kupili i poslali direktno vama, dobit ćete poklon kredit u iznosu vrijednosti vašeg povrata. Nakon što primite vraćeni predmet, poklon bon će vam biti poslan poštom.

Ako artikl nije označen kao poklon prilikom kupnje ili je darovatelj poslao narudžbu sebi da vam ga pošalje kasnije, darovatelju ćemo poslati povrat novca i on će saznati za Vaš povratak.

Povrat robe

Da biste vratili proizvod, pošaljite ga poštom na adresu: {fizička adresa}.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako primite povrat novca, troškovi povratne dostave bit će oduzeti od vašeg povrata.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje je potrebno da vaš razmjenjeni proizvod dođe do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupovini osiguranja za otpremu. Ne garantiramo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas na {email} za pitanja u vezi s refundiranjem i vraćanjem.

Scroll to Top