NAPITAK OD LANA JE MELEM ZA ORGANIZAM: Izbacuje toksine, topi celulit, pomaže kod čira i gastritisa

Šta ćete uraditi ako primetite ili ste već ružne rupice na butinama ili zadnjici?

Sedeti i istraživati nove tehnike za mršavljenje? Zajednička stvar za dame srednjih godina i devojaka koje žive nezdravo je celulit koji se uvlači pod kožu kao masni depozit.

Nema tih čudesnih krema koje će vam pomoći da se borite protiv toga. Ono što će sigurno izazvati čuda je unositi dosta voća i povrća, i specijaliteti kao što je seme lana.

Čaj od lana za gubitak težine

Ovaj čaj ne samo da će pomoći u gubljenju težine na zdrav i kontrolisan način, takođe cilja celulit i njegovo otklanjanje. Dakle, laneni čaj za mršavljenje je isproban i proveren načina da se rešimo dosadnih masti iz svog organizma.

Prednosti lana i čaja od lana

  1. Laneno seme olakšava menopauzu i PMS tegobe tako što ćete 1,5 kašiku semena dodati ovsenim pahuljicama za doručak uz mleko ili jogurt. Poznato je čak i da smanjuje rizik dobijanja raka jajnika. Zato se napitak od lana smatra najboljim medicinskim pićem za žene.
  2. Ovaj napitak donosi olakšanje kod jednostavnih, pa i akutnih oboljenja kao što su nadimanje, gasovi, gorušica i zatvor. Sve što treba da uradite je, da pijete 1 do 2 šoljice čaja lanenog semena svakodnevno, zajedno sa 8 šolja prečišćene vode.
  3. Napitak od lana dovodi do poboljšanja funkcionisanja metabolizma, eliminiše toksine, pomaže u regulisanju apetita, a smanjuje i nivo šećera u krvi.
  4. Lan je savršen i za izbacivanje sekreta iz disajnih organa i protiv bolesti creva.

Priprema napitka

Čaj pijte ujutru na prazan stomak, a pola sata pre svakog obroka da bi postigli željene rezultate.

Dodati 1 do 2 kašike lanenog semena u 250ml hladne vode ili jogurta. Nakon 2, 3 sata držanja u hladnoj vodi, kuvati ga 5 minuta i zatim ga filtrirati.

Konzumirajte 2 do 3 šolje dnevno ovog čaja. Možete dodati i med po ukusu. Ako želite još bolji ukus možete na ove mere dodati i pola kašičice nane, kamilice ili suve pomorandže.

Izvor JollyWoman

Scroll to Top